Medekonkurrence

Et par håndfulde medefiskere deltog i Grindsted Sportsfiskerforenings medefiskekonkurrence. Lige fra nogen, der aldrig havde prøvet medefiskeri tidligere til nogle meget erfarne inden for disciplinen. Alle var enige om, det var en hyggelig dag og lidt fisk blev der da også fanget. Ialt blev det til 23 kg skaller og brasener.

Medekonkurrence 2018

Der var kun 2 deltagere i juniorkonkurrencen, som endte med at Victor Bentzen vandt med 3 kg fisk. Mads Karstensen blev nr. 2.
Hos seniorerne var det de 2 garvede Morten Jensen og Carlo Iversen, der kæmpede om førstepladsen. Førstnævnte endte med 6,2 kg efterfulgt af Carlo med 5,6 kg. Brian Frøsig havde fundet sit gamle medegrej frem fra gemmerne, så han nåede ikke de samme mængder, men endte på 3. pladsen med 4 kg.

Medekonkurrence 2018

Billund Kommune havde sponseret præmierne og forfoderet, der i dagens anledning blev givet dispensation til at bruge. Repræsentanter for Billund Kommune var tilstede under hele arrangementet og gav i forbindelse med præmieoverrækkelsen en kort forklaring på, hvorfor de fangede fredfisk skulle slås ihjel.

Medekonkurrence 2018

Se flere billeder fra Grindsted Engsø

Netavisen Grindsted var forbi og tog nogle stemningsbilleder.
http://www.netavisengrindsted.dk/2018/09/09/fiskekonkurrencen-ved-engsoeen/

Relaterede nyheder og artikler