Fiskekonkurrence i Grindsted Engsø

Kasper løb med både 1. og 2. præmien, mens Allan tog sig af 3. præmien.

Kasper Dalsgaard fra Grindsted Sportsfiskerforening kan det næste år kalde sig Vestjysk Mester i geddefiskeri. 31 lystfiskere havde lørdag sat hinanden stævne ved Grindsted Engsø, for at se hvem der kunne fange den største gedde.
Allerede fra morgenstunden lagde Kasper hårdt ud med 2 store gedder, først en på 98,5 cm og lidt senere, det der skulle vise sig at være vinderfisken, nemlig en gedde på hele 109 cm. Siden så Kasper sig ikke tilbage, og kun Allan Christensen, også fra Grindsted, var lige oppe for at puste Kasper i nakken med sin fisk på 97 cm.

I juniorernes interne mesterskab om at blive Vestjysk Mester i geddefiskeri løb Kasper også med sejren med sin gedde på 109 cm, fulgt af Simon Adamsen med en gedde på 86 cm, Mikkel Holt Nielsen med gedde på 83 cm og præmierækken sluttedes af Matthias Lauritzen, der havde fanget en gedde på 64,5 cm.

De mange fine præmier til juniorerne blev sponseret af Macnab i Grindsted og OutdoorXperten i Varde. Grindsted Sportsfiskerforening siger mange tak for støtten.

Predator Day

Hvis du er interesseret i geddefiskeri, så afholder Grindsted Sportsfiskerforening Predator Day søndag den 13. november 2016. Dette arrangement foregår også ved Grindsted Engsø. Følg med på web og facebook for nærmere oplysninger.

Kviksølv

Et antal af de fangede gedder blev slået ihjel og afhentet af Aalborg Universitet, der er i gang med at undersøge kviksølvindholdet i fiskene i Grindsted Engsø. Alle de øvrige fisk blev efter måling sat levende tilbage i søen. Derfor lykkedes det os at få et billede af Allan med sin gedde på 97 cm, da denne var en af fiskene, der blev udvalgt til videre undersøgelse for kviksølvindhold.

Relaterede nyheder og artikler